Skip to content

ILAC Vancouver - jistota nejvyšší kvality vzdělání a možnost postupu ke studiu na kanadských univerzitách!

Vítejte na škole

ILAC International College Vancouver (odborné kurzy)

ILAC je špičkovou školou s tradicí, moderním vybavením a zkušenostmi. Své zázemí nabízí v Torontu i Vancouveru.

ILAC nabízí nejen kurzy angličtiny ve Vancouveru či v Torontu, ale zejména odborné kurzy, na které lze v Kanadě získat pracovní povolení. 

ILAC patří k nejúspěšnějším školám světa, pyšní se také mnoha oceněními za prestiž a kvalitu výuky – např. je jedinou školou na světě, která zvítězila v prestižní Lifetime Super Star Award v pěti po sobě jdoucích letech. Bude tedy skvělou volbu pro ty, kteří cílí na nejvyšší kvalitu vzdělání.

ILAC dbá na pestrý národnostní mix ve třídách, v průběhu roku hostí studenty ze 70 různých zemí světa.

Studium odborných kurzů

Studium odborných kurzů je skvělou příležitostí, jak si v Kanadě rozšířit kvalifikaci v různých oblastech, ke kterému si navíc můžete přidat placenou praxi. Po úspěšném absolvování obdržíte diplom nebo certifikát. Můžete tak vyjet třeba v rámci svého volného roku mezi školami, kdy si vypilujete angličtinu na maximální úroveň, rozšíříte kvalifikaci a hlavně si zkusíte pracovně se v zahraničí prosadit. Díky obdrženému diplomu a pracovní zkušenosti z Kanady budete mít jistojistě velké eso v rukávu pro vaše budoucí plány!

Výhody programu:

  • získáte kanadský diplom a odbornou kvalifikaci
  • získáte pracovní zkušenosti v Kanadě a navíc se zdokonalíte v angličtině
  • získáte studentské vízum s pracovním povolením, což vám umožní pracovat během studia na zkrácený úvazek (do 20 hodin týdně) a v druhé částí studia na plný úvazek (jen studenti s co-op programem)
  • odborné kurzy jsou zaměřeny na oblast prodeje, zákaznického servisu, obchodní komunikace, marketingu či firemní organizace
  • v rámci studia si vytvoříte vyšperkovaný životopis a naučíte se čelit výzvám spojeným s hledáním práce
  • podpůrný ILAC co-op tým vám pomůže připravit se na pohovor a také s hledáním samotné práce

Studium nebo studium s praxí

Při studiu odborných kurzů máte na výběr ze dvou variant:

  1. Pouze studium odborného kurzu, na jehož konci obdržíte certifikát nebo diplom. V průběhu studia můžete pracovat 20 hodin týdně.
  2. Studium odborného kurzu s povinnou praxí (Course with co-op program), které je delší než výše uvedené a skládá se ze dvou částí. První je věnována studiu, kdy můžete pracovat 20 hodin týdně. A druhá je zaměřena na povinnou praxi ve firmách, službách či pohostinství. Placenou praxi vykonáváte již na plný úvazek 40 hodin týdně. Škola ILAC vám s nalezením práce pomáhá.

Studentské vízum s pracovním povolením

Studentské vízum je ideální variantou a nezbytnou nutností, pokud plánujete studovat v Kanadě déle než 6 měsíců. Je zároveň ale i skvělou alternativou v případě, kdy chcete v této nádherné zemi dlouhodobě žít a pracovat.

Studentské vízum vám v rámci stále populárnějšího studijně-pracovního programu co-op umožní v Kanadě nejen studovat, ale také pracovat.

Proto vás jistě nepřekvapí, že studentské vízum patří mezi oblíbené a žádané způsoby vycestování do Kanady. Navíc jeho získání není limitováno věkovou hranicí. Takže pokud se rozhodnete studovat v Kanadě i v pokročilejším věku, dveře máte zcela otevřené.

Vízovým procesem vás provedeme. Chcete-li však vědět více, přečtěte si podrobnosti získání studentského víza na našem webu: Studentské vízum do Kanady.

Kde budete ve Vancouveru studovat?

Velmi moderní a nadčasový kampus se nachází v centru města mezi přístavem Coal Harbor a historickou čtvrtí Gastown. Je to ideální a bezpečná čtvrť jen pár kroků od nejznámějších památek města a atrakcí. Vliv rychle se rozvíjející ekonomiky je cítit všude, nacházíte se přeci ve městě, které je domovem obrovských společností jako Sony Pictures Imageworks, Microsoft či Hootsuite.

Vancouver nabízí až 70 000 pracovních míst v turistickém průmyslu, 1 100 startupů a téměř 40 000 společností, včetně globálních lídrů.

Každý den po cestě do školy tak můžete nasávat pravou atmosféru tohoto okouzlujícího města, které se řadí k top místům pro život.

Výuka probíhá ve třetím patře budovy kampusu.

Jaké další studium ILAC nabízí?

Kromě odborných kurzů nabízí ILAC také:

  • jazykové kurzy angličtiny (pod záštitou International Language Academy of Canada – Torontu či Vancouveru)
  • prázdninové kempy pro teenagery 15-18 (pod záštitou International Language Academy of Canada v Torontu či Vancouveru)

Pokud tedy nemáte angličtinu na potřebné úrovni pro studium odborných kurzů, můžete si ji zdokonalit na kurzech angličtiny, které ILAC také nabízí.

Ceny a nástupní termíny kurzů

Název kurzu Počet lekcí týdně Délka lekce (min.) Délka kurzu (týden) Pokročilost Cena za 1 týden    
Název kurzu: Service Essentials for Business Diploma with Co-op Počet lekcí týdně: 20 Délka lekce (min.): 45 Délka kurzu (týden): 40 Pokročilost: IELTS 4.5 Cena za 1 týden: 2 775 Kč detail kurzu Poptat 
Název kurzu: Service Excellence for Business Diploma with Co-op Počet lekcí týdně: 20 Délka lekce (min.): 45 Délka kurzu (týden): 48 Pokročilost: IELTS 4.5 Cena za 1 týden: 2 500 Kč detail kurzu Poptat 
Název kurzu: Service Excellence for Business Certificate Počet lekcí týdně: 20 Délka lekce (min.): 45 Délka kurzu (týden): 26 Pokročilost: IELTS 4.5 Cena za 1 týden: 4 400 Kč detail kurzu Poptat 
Název kurzu: Communication and Service Essentials Diploma with co-op Počet lekcí týdně: 20 Délka lekce (min.): 45 Délka kurzu (týden): 60 Pokročilost: IELTS 4.0 Cena za 1 týden: 2 200 Kč detail kurzu Poptat 
Název kurzu: Communication & Service Essentials Certificate Počet lekcí týdně: 20 Délka lekce (min.): 45 Délka kurzu (týden): 30 Pokročilost: IELTS 4.0 Cena za 1 týden: 3 900 Kč detail kurzu Poptat 
Název kurzu: Sales & Marketing Diploma with Co-op Počet lekcí týdně: 15 Délka lekce (min.): 45 Délka kurzu (týden): 92 Pokročilost: IELTS 5.0 Cena za 1 týden: 1 500 Kč detail kurzu Poptat 
Název kurzu: Sales & Marketing Certificate with Co-op Počet lekcí týdně: 15 Délka lekce (min.): 45 Délka kurzu (týden): 54 Pokročilost: IELTS 5.0 Cena za 1 týden: 2 400 Kč detail kurzu Poptat 
Název kurzu: Sales & Marketing Diploma Počet lekcí týdně: 15 Délka lekce (min.): 45 Délka kurzu (týden): 52 Pokročilost: IELTS 5.0 Cena za 1 týden: 2 500 Kč detail kurzu Poptat 
Název kurzu: Business Administration Diploma with Co-op Počet lekcí týdně: 15 Délka lekce (min.): 45 Délka kurzu (týden): 92 Pokročilost: IELTS 5.0 Cena za 1 týden: 1 500 Kč detail kurzu Poptat 
Název kurzu: Business Administration Diploma Počet lekcí týdně: 15 Délka lekce (min.): 45 Délka kurzu (týden): 52 Pokročilost: IELTS 5.0 Cena za 1 týden: 2 500 Kč detail kurzu Poptat 
Detail kurzu

Nástupní termíny: vždy jedno konkrétní pondělí v měsíci (mimo dubna, července, října a prosince) – informujte se u Tutuki

Program: 20 týdnů studia + 20 týdnů spolupráce (co-op program)

Rozvrh: pondělí – pátek, 15:00 – 18:00 + 5 hodin výuky v online portálu týdně

Více o programu

Špičkový zákaznický servis je nezbytný pro každou organizaci, která jedná s lidmi – navyšuje úspěch firmy a zvyšuje prodej.
Program ” Service Excellence for Business” se na tuto roli zaměřuje. Zahrnuje kurzy plánování eventů, obchodu a prodeje a vychází z modelu úspěšného kanadského pracoviště.

Studenti se učí, jak přistupovat ke špičkovému zákaznickému servisu a následně si teorii prohlubují během placené praxe v oboru, kterou jim škola pomůže najít.

Kde můžete pracovat

Po celou dobu jsou studentům nápomocni co-op supervisoři, kteří jim předkládají nabídky práce, pomáhají sestavit životopis i připravit na pohovor.

Příklady pozic:

  • obchodní zástupce
  • obchodní ambassador
  • prodejce v maloobchodě
  • barista
  • recepční aj.

Práce (brigáda) při studiu

S prací není nutné čekat až na praktickou část. Studenti mohou již během studia pracovat mimo areál až 20 hodin týdně a touto brigádou si tak po čas studia přilepšit. Co-op tým zveřejňuje pravidelně pracovní příležitosti, mezi nimi může být např. Roots Canada, SEPHORA, Four Seasons Hotel aj.

Požadavky na přijetí

  • úroveň AJ IELTS Academic 4.5 (nebo ILAC English Pre-Advanced level 10 – pokud před studiem podstoupíte jazykový kurz na ILAC Language Academy)
  • minimálně středoškolské vzdělání
  • pohovor se členem týmu ILAC International College

Doporučujeme si prostudovat webové stránky školy a jednotlivé obory zde.

Poptávka kurzu: Service Essentials for Business Diploma with Co-op
Po odeslání formuláře začne společnost Tutuki s.r.o. (tedy my) zpracovávat vaše osobní údaje za účelem zpracování vaší poptávky. Budeme se o ně dalších 10 let pečlivě starat dle Zásad ochrany osobních údajů.
Detail kurzu

Nástupní termíny: vždy jedno konkrétní pondělí v měsíci (mimo dubna, července, října a prosince) – informujte se u Tutuki

Program: 24 týdnů studia + 24 týdnů spolupráce (co-op program)

Rozvrh: pondělí – pátek, 15:00 – 18:00 + 5 hodin výuky v online portálu týdně

Více o programu

Špičkový zákaznický servis je nezbytný pro každou organizaci, která jedná s lidmi – navyšuje úspěch firmy a zvyšuje prodej.
Program ” Service Excellence for Business” se na tuto roli zaměřuje. Zahrnuje kurzy plánování eventů, obchodu a prodeje a vychází z modelu úspěšného kanadského pracoviště.

Studenti se učí, jak přistupovat ke špičkovému zákaznickému servisu a následně si teorii prohlubují během placené praxe v oboru, kterou jim škola pomůže najít.

Kde můžete pracovat

Po celou dobu jsou studentům nápomocni co-op supervisoři, kteří jim předkládají nabídky práce, pomáhají sestavit životopis i připravit na pohovor.

Příklady pozic:

  • obchodní zástupce
  • obchodní ambassador
  • prodejce v maloobchodě
  • barista
  • recepční aj.

Práce (brigáda) při studiu

S prací není nutné čekat až na praktickou část. Studenti mohou již během studia pracovat mimo areál až 20 hodin týdně a touto brigádou si tak po čas studia přilepšit. Co-op tým zveřejňuje pravidelně pracovní příležitosti, mezi nimi může být např. Roots Canada, SEPHORA, Four Seasons Hotel aj.

Požadavky na přijetí

  • úroveň AJ IELTS Academic 4.5 (nebo ILAC English Pre-Advanced level 10 – pokud před studiem podstoupíte jazykový kurz na ILAC Language Academy)
  • minimálně středoškolské vzdělání
  • pohovor se členem týmu ILAC International College

Doporučujeme si prostudovat webové stránky školy a jednotlivé obory zde.

Poptávka kurzu: Service Excellence for Business Diploma with Co-op
Po odeslání formuláře začne společnost Tutuki s.r.o. (tedy my) zpracovávat vaše osobní údaje za účelem zpracování vaší poptávky. Budeme se o ně dalších 10 let pečlivě starat dle Zásad ochrany osobních údajů.
Detail kurzu

Nástupní termíny: vždy jedno konkrétní pondělí v měsíci (mimo dubna, července, října a prosince) – informujte se u Tutuki

Program: 24 týdnů studia + 2 týdny závěrečného projektu

Rozvrh: pondělí – pátek, 15:00 – 18:00 + 5 hodin výuky v online portálu týdně

Více o programu

Špičkový zákaznický servis je nezbytný pro každou organizaci, která jedná s lidmi – navyšuje úspěch firmy a zvyšuje prodej.
Program ” Service Excellence for Business” se na tuto roli zaměřuje. Zahrnuje kurzy plánování eventů, obchodu a prodeje a vychází z modelu úspěšného kanadského pracoviště.

Studenti se učí, jak přistupovat ke špičkovému zákaznickému servisu a následně si teorii prohlubují během placené praxe v oboru, kterou jim škola pomůže najít.

Práce (brigáda) při studiu

S prací není nutné čekat až na praktickou část. Studenti mohou již během studia pracovat mimo areál až 20 hodin týdně a touto brigádou si tak po čas studia přilepšit. Co-op tým zveřejňuje pravidelně pracovní příležitosti, mezi nimi může být např. Roots Canada, SEPHORA, Four Seasons Hotel aj.

Požadavky na přijetí

  • úroveň AJ IELTS Academic 4.5 (nebo ILAC English Pre-Advanced level 10 – pokud před studiem podstoupíte jazykový kurz na ILAC Language Academy)
  • minimálně středoškolské vzdělání
  • pohovor se členem týmu ILAC International College

Doporučujeme si prostudovat webové stránky školy a jednotlivé obory zde.

Poptávka kurzu: Service Excellence for Business Certificate
Po odeslání formuláře začne společnost Tutuki s.r.o. (tedy my) zpracovávat vaše osobní údaje za účelem zpracování vaší poptávky. Budeme se o ně dalších 10 let pečlivě starat dle Zásad ochrany osobních údajů.
Detail kurzu

Nástupní termíny: vždy jedno konkrétní pondělí v měsíci (mimo dubna, července, října a prosince) – informujte se u Tutuki

Program: 30 týdnů studia + 30 týdnů spolupráce (co-op program)

Rozvrh: pondělí – pátek, 15:00 – 18:00 + 5 hodin výuky v online portálu týdně

Výuka: program je zaměřen na zlepšení komunikačních dovedností

Více o programu

Komunikace je základem každého úspěšného podnikání – mezi obchodními partnery, zaměstnanci i zákazníky.

Program ” Service Excellence with Business Communication” se zaměřuje na roli komunikace v této sféře a to prostřednictvím školení obchodního jazyka, formálního prezentování a příjemného vystupování na předních pozicích.

Kde můžete pracovat

Po celou dobu jsou studentům nápomocni co-op supervisoři, kteří jim předkládají nabídky práce, pomáhají sestavit životopis i připravit na pohovor.

Příklady pozic:

  • obchodní zástupce
  • obchodní ambassador
  • prodejce v maloobchodě
  • barista
  • recepční
  • marketingový asistent
  • marketingový administrátor

Práce (brigáda) při studiu

S prací není nutné čekat až na praktickou část. Studenti mohou již během studia pracovat mimo areál až 20 hodin týdně a touto brigádou si tak po čas studia přilepšit. Co-op tým zveřejňuje pravidelně pracovní příležitosti, mezi nimi může být např. Roots Canada, SEPHORA, Four Seasons Hotel aj.

Požadavky na přijetí

  • úroveň AJ IELTS Academic 4 (nebo ILAC English Pre-Advanced level 8 – pokud před studiem podstoupíte jazykový kurz na ILAC Language Academy)
  • minimálně středoškolské vzdělání
  • pohovor se členem týmu ILAC International College

Doporučujeme si prostudovat webové stránky školy a jednotlivé obory zde.

Poptávka kurzu: Communication and Service Essentials Diploma with co-op
Po odeslání formuláře začne společnost Tutuki s.r.o. (tedy my) zpracovávat vaše osobní údaje za účelem zpracování vaší poptávky. Budeme se o ně dalších 10 let pečlivě starat dle Zásad ochrany osobních údajů.
Detail kurzu

Nástupní termíny: vždy jedno konkrétní pondělí v měsíci (mimo dubna, července, října a prosince) – informujte se u Tutuki

Program: 30 týdnů studia

Rozvrh: pondělí – pátek, 15:00 – 18:00 + 5 hodin výuky v online portálu týdně

Výuka: program je zaměřen na zlepšení komunikačních dovedností

Více o programu

Komunikace je základem každého úspěšného podnikání – mezi obchodními partnery, zaměstnanci i zákazníky.

Program ” Service Excellence with Business Communication” se zaměřuje na roli komunikace v této sféře a to prostřednictvím školení obchodního jazyka, formálního prezentování a příjemného vystupování na předních pozicích.

Práce (brigáda) při studiu

S prací není nutné čekat až na praktickou část. Studenti mohou již během studia pracovat mimo areál až 20 hodin týdně a touto brigádou si tak po čas studia přilepšit. Co-op tým zveřejňuje pravidelně pracovní příležitosti, mezi nimi může být např. Roots Canada, SEPHORA, Four Seasons Hotel aj.

Požadavky na přijetí

  • úroveň AJ IELTS Academic 4 (nebo ILAC English Pre-Advanced level 8 – pokud před studiem podstoupíte jazykový kurz na ILAC Language Academy)
  • minimálně středoškolské vzdělání
  • pohovor se členem týmu ILAC International College

Doporučujeme si prostudovat webové stránky školy a jednotlivé obory zde.

Poptávka kurzu: Communication & Service Essentials Certificate
Po odeslání formuláře začne společnost Tutuki s.r.o. (tedy my) zpracovávat vaše osobní údaje za účelem zpracování vaší poptávky. Budeme se o ně dalších 10 let pečlivě starat dle Zásad ochrany osobních údajů.
Detail kurzu

Nástupní termíny: vždy jedno konkrétní pondělí v měsíci (pouze leden, březen, květen, srpen, říjen) – informujte se u Tutuki

Program: 40 týdnů studia + 12 týdnů samostudia (reading weeks) + 40 týdnů spolupráce (co-op program)

Rozvrh: pondělí – čtvrtek, 18:15 – 21:45 + 6 hodin výuky v online portálu týdně

Více o programu

Úspěch jakéhokoli produktu nebo služby závisí na prodejních a marketingových strategiích vedených profesionály, kteří vědí, jak zaujmout spotřebitele. V každém odvětví je prodej a propagace nezbytnou součástí organizace.

Program “Sales & Marketing” zkoumá tuto roli z pozice prodejců. Školí o spotřebitelském chování, projekt managementu, digitálním marketingu a pomáhá studentům rozvíjet dovednosti napříč oblastmi prodeje, propagace značky a sociálních sítí.

Kde můžete pracovat

Po celou dobu jsou studentům nápomocni co-op supervisoři, kteří jim předkládají nabídky práce, pomáhají sestavit životopis i připravit na pohovor.

Příklady pozic:

  • obchodní zástupce
  • ambassador prodeje
  • prodejce či konzultant v maloobchodě
  • marketingový asistent
  • office administrátor

Práce (brigáda) při studiu

S prací není nutné čekat až na praktickou část. Studenti mohou již během studia pracovat mimo areál až 20 hodin týdně a touto brigádou si tak po čas studia přilepšit. Co-op tým zveřejňuje pravidelně pracovní příležitosti, mezi nimi může být např. Roots Canada, SEPHORA, Four Seasons Hotel aj.

Požadavky na přijetí

  • úroveň AJ IELTS Academic 5.0 (nebo ILAC English Advanced level 12- pokud před studiem podstoupíte jazykový kurz na ILAC Language Academy)
  • minimálně středoškolské vzdělání
  • pohovor se členem týmu ILAC International College

Doporučujeme si prostudovat webové stránky školy a jednotlivé obory zde.

Poptávka kurzu: Sales & Marketing Diploma with Co-op
Po odeslání formuláře začne společnost Tutuki s.r.o. (tedy my) zpracovávat vaše osobní údaje za účelem zpracování vaší poptávky. Budeme se o ně dalších 10 let pečlivě starat dle Zásad ochrany osobních údajů.
Detail kurzu

Nástupní termíny: vždy jedno konkrétní pondělí v měsíci (pouze leden, březen, květen, srpen, říjen) – informujte se u Tutuki

Program: 24 týdnů studia + 6 týdnů samostudia (reading weeks) + 24 týdnů spolupráce (co-op program)

Rozvrh: pondělí – čtvrtek, 18:15 – 21:45 + 6 hodin výuky v online portálu týdně

Více o programu

Úspěch jakéhokoli produktu nebo služby závisí na prodejních a marketingových strategiích vedených profesionály, kteří vědí, jak zaujmout spotřebitele. V každém odvětví je prodej a propagace nezbytnou součástí organizace.

Program “Sales & Marketing” zkoumá tuto roli z pozice prodejců. Školí o spotřebitelském chování, projekt managementu, digitálním marketingu a pomáhá studentům rozvíjet dovednosti napříč oblastmi prodeje, propagace značky a sociálních sítí.

Kde můžete pracovat

Po celou dobu jsou studentům nápomocni co-op supervisoři, kteří jim předkládají nabídky práce, pomáhají sestavit životopis i připravit na pohovor.

Příklady pozic:

  • obchodní zástupce
  • ambassador prodeje
  • prodejce či konzultant v maloobchodě
  • marketingový asistent
  • office administrátor

Práce (brigáda) při studiu

S prací není nutné čekat až na praktickou část. Studenti mohou již během studia pracovat mimo areál až 20 hodin týdně a touto brigádou si tak po čas studia přilepšit. Co-op tým zveřejňuje pravidelně pracovní příležitosti, mezi nimi může být např. Roots Canada, SEPHORA, Four Seasons Hotel aj.

Požadavky na přijetí

  • úroveň AJ IELTS Academic 5.0 (nebo ILAC English Advanced level 12- pokud před studiem podstoupíte jazykový kurz na ILAC Language Academy)
  • minimálně středoškolské vzdělání
  • pohovor se členem týmu ILAC International College

Doporučujeme si prostudovat webové stránky školy a jednotlivé obory zde.

Poptávka kurzu: Sales & Marketing Certificate with Co-op
Po odeslání formuláře začne společnost Tutuki s.r.o. (tedy my) zpracovávat vaše osobní údaje za účelem zpracování vaší poptávky. Budeme se o ně dalších 10 let pečlivě starat dle Zásad ochrany osobních údajů.
Detail kurzu

Nástupní termíny: vždy jedno konkrétní pondělí v měsíci (pouze leden, březen, květen, srpen, říjen) – informujte se u Tutuki

Program: 40 týdnů studia + 12 týdnů samostudia (reading weeks)

Rozvrh: pondělí – čtvrtek, 18:15 – 21:45 + 6 hodin výuky v online portálu týdně

Více o programu

Úspěch jakéhokoli produktu nebo služby závisí na prodejních a marketingových strategiích vedených profesionály, kteří vědí, jak zaujmout spotřebitele. V každém odvětví je prodej a propagace nezbytnou součástí organizace.

Program “Sales & Marketing” zkoumá tuto roli z pozice prodejců. Školí o spotřebitelském chování, projekt managementu, digitálním marketingu a pomáhá studentům rozvíjet dovednosti napříč oblastmi prodeje, propagace značky a sociálních sítí.

Práce (brigáda) při studiu

S prací není nutné čekat až na praktickou část. Studenti mohou již během studia pracovat mimo areál až 20 hodin týdně a touto brigádou si tak po čas studia přilepšit. Co-op tým zveřejňuje pravidelně pracovní příležitosti, mezi nimi může být např. Roots Canada, SEPHORA, Four Seasons Hotel aj.

Požadavky na přijetí

  • úroveň AJ IELTS Academic 5.0 (nebo ILAC English Advanced level 12- pokud před studiem podstoupíte jazykový kurz na ILAC Language Academy)
  • minimálně středoškolské vzdělání
  • pohovor se členem týmu ILAC International College

Doporučujeme si prostudovat webové stránky školy a jednotlivé obory zde.

Poptávka kurzu: Sales & Marketing Diploma
Po odeslání formuláře začne společnost Tutuki s.r.o. (tedy my) zpracovávat vaše osobní údaje za účelem zpracování vaší poptávky. Budeme se o ně dalších 10 let pečlivě starat dle Zásad ochrany osobních údajů.
Detail kurzu

Nástupní termíny: vždy jedno konkrétní pondělí v měsíci (pouze leden, březen, květen, srpen, říjen) – informujte se u Tutuki

Program: 40 týdnů studia + 12 týdnů samostudia (reading weeks) + 40 týdnů spolupráce (co-op program)

Rozvrh: pondělí – čtvrtek, 18:15 – 21:45 + 6 hodin výuky v online portálu týdně

Více o programu

Úspěch podniku se odvíjí od lidí, kteří ho každodenně řídí.
Je nutné chápat, jak organizace fungují a jaké obchodní problémy se mohou objevovat.
Program “Business Administration” se zaměřuje na odpovědnost manažerů na pracovišti, aspekty řízení a organizace práce z hlediska administrativy.
Zahrnuje kurzy v analytiky, lidských zdrojů a řízení obchodu.

Kde můžete pracovat

Po celou dobu jsou studentům nápomocni co-op supervisoři, kteří jim předkládají nabídky práce, pomáhají sestavit životopis i připravit na pohovor.

Příklady pozic:

  • obchodní zástupce
  • ambassador prodeje
  • prodejce či konzultant v maloobchodě
  • marketingový asistent
  • office administrátor
  • úředník

Práce (brigáda) při studiu

S prací není nutné čekat až na praktickou část. Studenti mohou již během studia pracovat mimo areál až 20 hodin týdně a touto brigádou si tak po čas studia přilepšit. Co-op tým zveřejňuje pravidelně pracovní příležitosti, mezi nimi může být např. Roots Canada, SEPHORA, Four Seasons Hotel aj.

Požadavky na přijetí

  • úroveň AJ IELTS Academic 5.0 (nebo ILAC English Advanced level 12- pokud před studiem podstoupíte jazykový kurz na ILAC Language Academy)
  • minimálně středoškolské vzdělání
  • pohovor se členem týmu ILAC International College

Doporučujeme si prostudovat webové stránky školy a jednotlivé obory zde.

Poptávka kurzu: Business Administration Diploma with Co-op
Po odeslání formuláře začne společnost Tutuki s.r.o. (tedy my) zpracovávat vaše osobní údaje za účelem zpracování vaší poptávky. Budeme se o ně dalších 10 let pečlivě starat dle Zásad ochrany osobních údajů.
Detail kurzu

Nástupní termíny: vždy jedno konkrétní pondělí v měsíci (pouze leden, březen, květen, srpen, říjen) – informujte se u Tutuki

Program: 40 týdnů studia + 12 týdnů samostudia (reading weeks)

Rozvrh: pondělí – čtvrtek, 18:15 – 21:45 + 6 hodin výuky v online portálu týdně

Více o programu

Úspěch podniku se odvíjí od lidí, kteří ho každodenně řídí.
Je nutné chápat, jak organizace fungují a jaké obchodní problémy se mohou objevovat.
Program “Business Administration” se zaměřuje na odpovědnost manažerů na pracovišti, aspekty řízení a organizace práce z hlediska administrativy.
Zahrnuje kurzy v analytiky, lidských zdrojů a řízení obchodu.

Práce (brigáda) při studiu

S prací není nutné čekat až na praktickou část. Studenti mohou již během studia pracovat mimo areál až 20 hodin týdně a touto brigádou si tak po čas studia přilepšit. Co-op tým zveřejňuje pravidelně pracovní příležitosti, mezi nimi může být např. Roots Canada, SEPHORA, Four Seasons Hotel aj.

Požadavky na přijetí

  • úroveň AJ IELTS Academic 5.0 (nebo ILAC English Advanced level 12- pokud před studiem podstoupíte jazykový kurz na ILAC Language Academy)
  • minimálně středoškolské vzdělání
  • pohovor se členem týmu ILAC International College

Doporučujeme si prostudovat webové stránky školy a jednotlivé obory zde.

Poptávka kurzu: Business Administration Diploma
Po odeslání formuláře začne společnost Tutuki s.r.o. (tedy my) zpracovávat vaše osobní údaje za účelem zpracování vaší poptávky. Budeme se o ně dalších 10 let pečlivě starat dle Zásad ochrany osobních údajů.

Hostitelská rodina

Ubytování v hostitelských rodinách je ideální příležitostí, jak si vytvořit celoživotní vzpomínky, naučit se rychleji anglicky a poznat pravou kanadskou kulturu.

Rodiny pocházejí z různých zázemí, kultur a zvyklostí, ale všechny jsou pečlivě prověřovány a mají s ubytováním studentů bohaté zkušenosti. ILAC si zakládá na nejvyšších standardech a pravidelně monitoruje domácí a životní podmínky, aby bylo zajištěno splnění přísných požadavků.

Buďte si vědomi, že se vydáváte na cestu do multikulturní země, což znamená střet kultur v mnoha ohledech. Každá rodina má své standardy a zvyky. Co je běžné u nás, nemusí být běžné tady a naopak. Můžete bydlet s různými národnostmi, různého složení a věku nebo třeba zvířetem. Pokud se chcete něčemu konkrétnímu vyvarovat, napište nám toto vždy předem. Buďte však otevření, představte rodině zase svoji kulturu a vzájemně načerpejte co nejvíce:-) Výhody a úskalí hostitelské rodiny popisujeme zde.

Na výběr je tzv. Single Room Homestay (vlastní pokoj – plná penze / polopenze, wifi) a Twin Room Homestay (2 studenti v jednom pokoji, pokud cestují společně na stejnou dobu – plná penze / polopenze, wifi).

Strava je poskytována 7 dní v týdnu, 2-3x denně. Snídaně a svačiny si obsluhují studenti sami, teplé večeře jsou podávány rodinou. Na oběd studentům většinou zabalí balíček s sebou, pokud mají plnou penzi.

Rodiny se nacházejí zhruba 45 až 75 minut veřejnou dopravou od školy.

Ilac homestay kolaz

Rezidence

Rezidence jsou sice dražší, ale jsou v centru města, s dobrou dopravní dostupností či dokonce v pěší vzdálenosti od školy, obchodů a veškeré zábavy.

Rezidence poskytují studentům nezávislý životní styl a příležitost žít vedle kanadských a mezinárodních studentů, každý tak může získat skutečně rozmanité zkušenosti.

Na výběr je několik možností, záleží tedy na vašich preferencích.

Doporučujeme prohlédnout nabídku residencí na oficiálních stránkách školy.

Zvažte například, zda je pro vás prioritou blízkost školy, centra či celková lokalita, dostupnost k přírodě, či oblíbených volnočasových aktivit.

ILAC Residence kolaz

"Domov daleko od domova"

Kalkulace studijního programu “Service Essentials for Business Diploma with Co-op – 40 wks”

V kalkulaci použit přepočet kurzu 1 CAD = 18.00 Kč. Cena v Kč se tedy bude měnit v závislosti na pohybu kurzu.

Celkem za ubytování a studium 146 070
Studium a ubytování Cena v Kč
Service Essentials for Business, 20 lekcí týdně, celkem 40 týdnů 108 000
Ubytování v rodině, samostatný pokoj, polopenze (na první 4 týdny, vysoká sezóna) 23 400
Zápisné, poplatek za nalezení ubytování, studijní materiály 14 670
Další poplatky celkem 25 000
Další poplatky Cena v Kč
Letenka – odhad ceny. Aktuální cena v den koupě. 25 000
Celkem za studium, ubytování a další poplatky 171 070 Kč

Kalkulace je orientační. Požádejte si o aktuální ceny na vámi vybrané termíny.

Vždy srovnávejte ceny podobných typů škol. Jsou školy levné, velmi nízké kvality. Jsou školy dražší, kde se můžete na služby spolehnout. Ceny tvoří samotné školy, nikoliv agentury. Takže pečlivě pročítejte informace o jednotlivých školách, ať víte, co vás na místě čeká.

ILAC Vancouver: Vojta K.

Chtěl jsem si vyřešit angličtinu jednou provždy a hledal jsem místo, kam bych mohl odjet. Společně s Jitkou z Tutuki jsme nakonec zvolili školu ILAC, která přijímá i úplné začátečníky. Odletěl jsem do Kanady na 16 týdnů a protože mám rád přírodu, vybrala mi Jitka město Vancouver.
Přečíst celý článek

Studentka ve Vancouveru: Romana

Škola náročná, ale to vy víte, nic neodpustí. Pokud není docházka v pořádku, tak body dolů a nepustí vás do dalšího levelu. Ale to se mě netýká, protože jak je známo, kdo si to platí, tak se k tomu staví úplně jinak. Už na sobě cítím i mírné pokroky. Nedovedu odhadnout jak velké, ale angličtina je rozhodně lepší.
Přečíst celý článek

O pobytu v Torontu: Kristýna

Když jsem se rozhodovala, jakou školu si vybrat, měla jsem rychle jasno. Jsem zaměřena na zákaznický servis, mám ráda lidi, a proto jsem se rozhodla studovat roční program Service Excellence for Business Diploma na škole ILAC. Zaujalo mě, že si můžu zlepšit komunikaci v angličtině přímo v oboru.
Přečíst celý článek

Vancouver – prostorné město plné parků a zábavy

Vancouver je snad nejkrásnějším městem Kanady. Nadchnou vás výhledy na oceán i na blízké hory. Užijete si pláže, parky, rekreačních zóny i nespočet kultury a sportu. Je to krásné město s unikátní polohou. Nabízí nádherné výhledy na moře, přístav a na okolní hory. Můžete tu v jednom dni lyžovat i plavat v moři nebo hrát golf.

Vancouver vás okouzlí příjemnou atmosférou zeleného velkoměsta s čistým ovzduším. Je důkazem, že i mezi mrakodrapy se dá žít uvolněně. Navíc tu můžete pouhým přesunem z jedné čtvrti do druhé tak trochu procestovat „půl světa“. Vancouveru se dokonce říká město čtvrtí, protože co čtvrť to charakteristický ráz. Zažijete tu Čínu, Japonsko, Itálii, Indii nebo Řecko.

Ve Vancouveru můžete nakupovat stylem „shop till you drop“ na mnoha místech, ta nejznámější najdete třeba okolo Robson StreetMain Street nebo Commercial Drive.

V noci se rozhodně vydejte za zábavou do čtvrti Yaletown. Můžete tu navštívit ty nejexkluzivnější bary (a předvést svůj nejstylovější outfit) nebo to pojmout spíš pohodově a zajít třeba do pivnice Yaletown Brewing nebo do vytříbené čtvrti Gastown – najdete tu historické dlážděné uličky a viktoriánské budovy, které dodávají tu správnou atmosféru. Nebo vyzkoušejte poklidné Kitsilano s etnickými restauracemi a funky bary. Všude to zkrátka žije!

Poloha školy

Škola se nachází mezi přístavem Coal Harbour a historickou čtvrtí Gastown, v blízkosti finanční čtvrti v centru města.

Adresa školy688 West Hastings St., Vancouver, Kanada

Mohlo by vás zajímat

Nastavení soukromí
Podrobné nastavení Odmítám Souhlasím
Nastavení soukromí
Zrušit Uložit nastavení