Skip to content

V roce 2021 byla škola nominovaná mezi nejlepší nové anglické jazykové školy v Evropě.

Vítejte na škole

ELI Drogheda

ELI Schools byla založena v roce 2017 a patří k předním jazykovým školám v Irsku.

V roce 2021 byla škola nominovaná mezi nejlepší nové anglické jazykové školy v Evropě. Kromě města Drogheda nabízí škola své kurzy také ve dvou pobočkách v Dublinu.

V ELI se setkáte pouze s přátelskými a nadšenými lidmi kteří milují to, co dělají, a díky nejrůznějším pravidelným školením poskytují studentům ty nejlepší služby. Všichni učitelé jsou absolventi vysokých škol s uznávanou pedagogickou kvalifikací a významnými pedagogickými zkušenostmi v Irsku i v zahraničí. Pracují s osnovami a metodikou výuky tak, aby odpovídala nejvyšším mezinárodním standardům. S využitím komunikativního přístupu jsou lekce vyučovány metodou založenou na úkolech, které zahrnují situace a témata z každodenního života. K tomu studenti používají digitální učebnice s interaktivním materiálem a online pracovní sešity, které umožňují testovat a sledovat pokrok. Učitelé pak tyto materiály doplňují dalšími prvky, jako jsou noviny, videa nebo zvukové nahrávky.

ELI je hrdým zakládajícím členem skupiny Independent Language Schools Group (ILSG) a členem MEI Ireland (Marketing English in Ireland) a Association or Language Travel Organizations (ALTO).

ELI Drogheda – krásná škola v malém historickém městě

ELI se nachází na nábřeží řeky Boyne v centru města, zhruba 5 minut chůze od všeho, co se v Drogheda nachází, včetně hlavního nákupního i kulturního centra.

Drogheda je perfektní destinací pro studenty všech věkových kategorií. Velkou snahou školy je vytvořit komunitu studentů z různých zemí, životních stylů, kultur a tradic, které všechny spojuje společný cíl: angličtina. Studenti tak mohou navazovat přátelství s lidmi z celého světa a poznávat tak různorodé kultury.

Vybavení školy:

  • 15 učeben
  • studentské salonky
  • velká herna
  • kavárna
  • jídelna a prostory k odpočinku

Proč si vybrat ELI Schools?

Škola se kromě pečlivě zpracované metodiky výuky pyšní také přátelským a profesionálním přístupem.

Funguje na principu Student Experience, kdy se studenti účastní společenských akcí, aktivit i workshopů, aby lépe poznali město a setkali se s dalšími studenty, kteří mají stejné záliby. Zkušení studenti pak spolupracují na přípravě těchto programů a aktivit a poskytují dalším studentům tipy na hledání práce, ubytování, jaká zábavná a zajímavá místa navštívit nebo kde se dobře najíst.

Ceny a nástupní termíny kurzů

Název kurzu Počet lekcí týdně Délka lekce (min.) Délka kurzu (týden) Pokročilost Cena za 1 týden    
Název kurzu: Obecná angličtina Počet lekcí týdně: 15 Délka lekce (min.): 45 Délka kurzu (týden): 1+ Pokročilost: A1-C1 Cena za 1 týden: 3 770 Kč detail kurzu Poptat 
Název kurzu: Obecná angličtina + konverzace Počet lekcí týdně: 20 Délka lekce (min.): 45 Délka kurzu (týden): 1+ Pokročilost: A1-C1 Cena za 1 týden: 4 940 Kč detail kurzu Poptat 
Název kurzu: Příprava na IELTS Počet lekcí týdně: 15 Délka lekce (min.): 45 Délka kurzu (týden): 12 Pokročilost: B2-C1 Cena za 1 týden: 3 770 Kč detail kurzu Poptat 
Název kurzu: Program Work & Study Počet lekcí týdně: 15 Délka lekce (min.): 45 Délka kurzu (týden): 33 Pokročilost: A1-C1 Cena za 1 týden: 4 050 Kč detail kurzu Poptat 
Detail kurzu

Začátek kurzu: každé pondělí Rozvrh: na výběr je možnost výuky v dopoledních (9:00 – 12:15) nebo odpoledních hodinách (13:45 – 17:00) Minimální věk studentů: 16+ O kurzu:  15 hodinový kurz obecné angličtiny je základní program, který se zaměřuje na čtyři hlavní dovednosti (psaní, mluvení, čtení, poslech) a zároveň rozvíjí individuální gramatiku a slovní zásobu každého studenta. Lekce jsou vyučovány metodou založenou na úkolech a projektech, které zahrnují situace a témata z každodenního života. Pro každou úroveň používáme učebnici a pracovní sešit a naši učitelé je doplňují autentickými materiály s vhodným využitím technologií.

Poptávka kurzu: Obecná angličtina
Po odeslání formuláře začne společnost Tutuki s.r.o. (tedy my) zpracovávat vaše osobní údaje za účelem zpracování vaší poptávky. Budeme se o ně dalších 10 let pečlivě starat dle Zásad ochrany osobních údajů.
Detail kurzu

Začátek kurzu: každé pondělí Rozvrh: na výběr je možnost výuky v dopoledních (9:00 – 13:25) nebo odpoledních hodinách (12:25 – 17:00) Minimální věk studentů: 16+ O kurzu: Konverzace navazuje na hodiny obecné angličtiny, každý týden tedy 5 hodin navíc. Výuka zahrnuje hraní rolí, přednášení prezentací, diskuze o nejnovějších tématech ve zprávách nebo o aktuálním dění. Studenti, kteří využijí tuto kombinaci, mají možnost se rychleji posunout v úrovni jazyka.

Poptávka kurzu: Obecná angličtina + konverzace
Po odeslání formuláře začne společnost Tutuki s.r.o. (tedy my) zpracovávat vaše osobní údaje za účelem zpracování vaší poptávky. Budeme se o ně dalších 10 let pečlivě starat dle Zásad ochrany osobních údajů.
Detail kurzu

Začátek kurzu: každé pondělí Rozvrh: na výběr je možnost výuky v dopoledních (9:00 – 12:15) nebo odpoledních hodinách (13:45 – 17:00) Minimální věk studentů: 16+ O kurzu: Zkušení lektoři provedou studenty 12týdenním přípravným programem, který nabídne jasnou cestu k vytouženým cílům. Studenti se naučí rozumět struktuře zkoušky a nacvičí si efektivní techniky a strategie k dosažení nejlepších výsledků. Každá lekce nabízí spoustu příležitostí procvičit, zkontrolovat a zdokonalit a rozvíjet sebevědomí, plynulost a přesnost potřebnou k dosažení úspěšné zkoušky. V rámci výuky se klade důraz na všechny čtyři hlavní dovednosti: psaní, mluvení, čtení a poslech.

Poptávka kurzu: Příprava na IELTS
Po odeslání formuláře začne společnost Tutuki s.r.o. (tedy my) zpracovávat vaše osobní údaje za účelem zpracování vaší poptávky. Budeme se o ně dalších 10 let pečlivě starat dle Zásad ochrany osobních údajů.
Detail kurzu

Začátek kurzu: každé pondělí Délka kurzu: zpravidla 8 měsíců Rozvrh: na výběr je možnost výuky v dopoledních nebo odpoledních hodinách Minimální věk studentů: 16+ Cena zahrnuje:

  • 15 hodin angličtiny týdně
  • zdravotní pojištění na 8 měsíců
  • pojištění ochrany studenta
  • studijní materiály

O kurzu: Program Work & Study je ideální pro studenty, kteří chtějí výrazně zlepšit svou úroveň angličtiny a zároveň žít a pracovat v krásné zemi a zažít autentický irský život. Program zahrnuje 6 měsíců (25 týdnů) výuky po 15 h týdně, celosvětově uznávaný certifikát a 8týdenní dovolenou s 8měsíčním vízem. Studenti mohou studovat celkem tři po sobě jdoucí 8měsíční programy po dobu 24 měsíců za podmínky, že na konci každého období složí výstupní zkoušku. Programy připravují začátečníky po středně pokročilé studenty ke složení zkoušky Integrated Skills in English (ISE) akreditované Trinity College London, kde se pokročilejší mohou připravit na zkoušku IELTS. Všichni studenti zapsaní do tohoto programu mají nárok na práci 20 h týdně po celou dobu kurzu a po dobu trvání jejich víza. Studenti mají také nárok na plný úvazek 40 hodin týdně v období prázdnin. Škola pořádá týdenní workshop, který poskytuje rady, jak strukturovat a formátovat životopis a poskytuje praktické informace o tom, jak si najít práci. Přestože je vždy důraz kladen na to, aby si studenti našli práci sami, škola spolupracuje se zaměstnavateli ve zdravotnictví, pohostinství a výrobě potravin, aby studentům mohla v případě nesnází práci pomoct najít. Výuka se zaměřuje na kombinaci obecné angličtiny a komunikace. Každých 12 týdnů studenti procházejí tzv. testem progresu a každých 6 týdnů získávají report a zpětnou vazbu o svém pokroku.

Poptávka kurzu: Program Work & Study
Po odeslání formuláře začne společnost Tutuki s.r.o. (tedy my) zpracovávat vaše osobní údaje za účelem zpracování vaší poptávky. Budeme se o ně dalších 10 let pečlivě starat dle Zásad ochrany osobních údajů.

Hostitelská rodina

Výběr správné hostitelské rodiny je zásadní, a na tom si škola zásadně zakládá. Pobyt u rodin je nejlepší možnou volbou, jak zemi nejlépe poznat, neustále komunikovat v angličtině a žít život místních obyvatel. Všechny rodiny prošly pečlivou kontrolou ze strany školy a policejního týmu.

Bydlení v hostitelské rodině garantuje polopenzi (snídani a večeři od pondělí do pátku) a všechna jídla o víkendu.

Prosím, připravte se na to, že se vydáváte na cestu do multikulturní země, což může znamenat střet kultur v mnoha ohledech. Každá rodina má své standardy a zvyky. Co je běžné u nás, nemusí být běžné tady a naopak. Můžete bydlet s různými národnostmi. Rodina může být rozdílného složení i věku. Rodina může mít domácí mazlíčky nebo velmi malé děti. Pokud se chcete něčemu konkrétnímu vyvarovat, napište nám to vždy předem. Buďte však otevření, představte rodině naši českou kulturu a vzájemně načerpejte co nejvíce:-). Prosím, přečtěte si více informací v článku: Výhody a úskalí hostitelské rodiny.

Rezidence

Pobyt v rezidenci nabízí studentům nezávislejší životní zkušenost. Nachází se v centru města, v docházkové vzdálenosti od školy a blízko všech atrakcí. Pokoje jsou k dispozici samostatné nebo sdílené – v těch jsou ubytovaní studenti podobného věku, ale jiné národnosti.

Kalkulace 2 týdenního pobytu

V kalkulaci použit přepočet kurzu 1 EUR = 26 Kč.

Celkem za ubytování a studium 23 270
Studium a ubytování Cena v Kč
Angličtina, 15 lekcí týdně 7 540
Ubytování v rodině, samostatný pokoj, polopenze 11 440
Zápisné, poplatek za nalezení ubytování, studijní materiály 2 210
Vyzvednutí z letiště 2 080
Další poplatky celkem 7 690
Další poplatky Cena v Kč
Letenka – odhad ceny. Aktuální cena v den koupě. 6 500
Cestovní pojištění na 2 týdny, UNION balík A60, pandemic 1 190
Celkem za studium, ubytování a další poplatky 30 960 Kč

Kalkulace je orientační. Požádejte si o aktuální ceny na vámi vybrané termíny. Vždy srovnávejte ceny podobných typů škol. Jsou školy levné, velmi nízké kvality. Jsou školy dražší, kde se můžete na služby spolehnout.

Ceny tvoří samotné školy, nikoliv agentury. Takže pečlivě pročítejte informace o jednotlivých školách, ať víte, co vás na místě čeká.

Pobyt v Dublinu: Barbora a Zuzana

Bára a Zuzka si chtěly vyšperkovat svou angličtinu a důkladně se připravit na závěrečnou cambridžskou zkoušku FCE. U toho jsme samozřejmě nemohli chybět. Splnil pobyt jejich očekávání? Zdokonalily se v angličtině tak, jak si přály? Přečtěte si jejich postřehy z jazykového pobytu v Dublinu.
Přečíst celý článek

O pobytu v Dublinu: Klára

Dublin je okouzlující město a zvolit školu v legendárním Temple Baru bylo trefou do černého! Pavla Gultová mi vysvětlila tamní systém i na co si dát pozor při výběru školy. Během 3 měsíců studia jsem měla FCE v kapse. Takže úkol splněn. Pavle patří můj velký dík, výběr dražší školy se mi několikrát vrátil.
Přečíst celý článek

Pobyt v Galway: paní Milada

Foťák se nám rozbil asi před dvěma lety. Protože jsem si ještě nepořídila chytrý telefon, vzala jsem si do Irska s sebou štětec a barvičky a malovala jsem. Výuka jen dopoledne, žádné domácí práce, prostě spousta času. První obrázek je z Barna woods - park na západním okraji Galway.
Přečíst celý článek

Drogheda – mladé a živé město s přátelskými lidmi

Drogheda je přístavní město na východě Irska a největším městem hrabství Louth. Je vzdálené necelých 60 km od Dublinu, navíc na hlavní železniční a silniční trase spojující právě Dublin a Belfast, v krásné oblasti Boyne Valley. Město si zachovává krásnou maloměstskou atmosféru, přesto je plné věcí, které lze vidět a dělat. Za návštěvu rozhodně stojí opatství Mellifont Abbey, kostel Sv. Petra, brána Sv. Vavřince, která byla součástí opevnění města ve středověku, 30 m vysoký železniční most Boyne Viaduct nebo přírodní rezervace Townley Hall Wood. Za kulturou pak vyrazte do galerie Listoke nebo Highlanes Gallery, do koncertní haly a divadla TLT, nebo na film do Arc Cinema Drogheda. Sportovní zápasy si můžete užít na stadionu The Gaelic Grounds nebo si zajít na golf do County Louth Golf Clube.

Město navíc díky rychle rostoucí ekonomice nabízí i spoustu práce pro studenty.

Poloha školy

Škola se nachází na nábřeží řeky Boyne v centru města, zhruba 5 minut chůze od všeho, co se v Drogheda nachází, včetně hlavního nákupního i kulturního centra. Adresa školy: 9 Merchant’s Quay, East Drogheda, Drogheda, Co. Louth, A92 VF97, Irsko

Mohlo by vás zajímat

Nastavení soukromí
Podrobné nastavení Odmítám Souhlasím
Nastavení soukromí
Zrušit Uložit nastavení